Ondertekening design and build overeenkomst
 

Ondertekening design and build overeenkomst


ondertekening-bolton

Voor de totale project renovatie van het woon/zorgcomplex aan de Nudenoord 38 in Rotterdam is er overeenstemming bereikt met Bolton Bouw B.V.

Na een (voor)selectie van diverse aannemers is op basis van het plan van aanpak en omschrijving van de werkzaamheden gekozen om door middel van een design and build overeenkomst de werkzaamheden te gunnen aan Bolton Bouw B.V.

De nieuwe situatie is een duurzaam, toekomstbestendig en eigentijds appartementencomplex wat wordt gerealiseerd door middel van een ingrijpende renovatie met kwaliteitsimpuls waarbij wordt ingespeeld op de klantvraag en het scheiden van wonen en zorg. De realisatie zal in 2 fases worden uitgevoerd waarna de eindsituatie bestaat uit 114 (zorg)appartementen (2- en 3 kamer appartementen), een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, kantoorruimte, slaapwacht en diverse ondersteunende ruimten.

De appartementen zijn geschikt voor bewoners met of zonder een (lichte) zorgvraag. Daarnaast maakt het complex een ‘label-sprong’ van label G naar A/A+ waardoor de huidige en toekomstige bewoners sterk zullen besparen op de energiekosten.